Assign Aircraft Tab Missing

Please report Bugs and Problems here
Post Reply
VegasTim
Flight Attendant
Posts: 109
Joined: Fri Mar 25, 2011 9:29 pm
Location: KLAS

Assign Aircraft Tab Missing

Post by VegasTim » Wed Nov 06, 2019 4:58 pm

I just created a new fleet for our Freighter Division and discovered the "Assign Aircraft" tab is missing in the right margin ….. So I have a fleet I cannot add aircraft to at the moment :shock:

[support ticket submitted to red flag the issue]
Image

User avatar
MMattyK
Captain
Posts: 434
Joined: Wed Dec 13, 2006 7:05 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Assign Aircraft Tab Missing

Post by MMattyK » Wed Nov 06, 2019 6:19 pm

If it is any consolation,
I have just discovered that I have precisely the same issue...
Image

User avatar
joefremont
FSAirlines Developer
Posts: 2585
Joined: Tue May 16, 2006 5:46 am
Location: KSFO

Re: Assign Aircraft Tab Missing

Post by joefremont » Wed Nov 06, 2019 6:20 pm

Yes, I checked it out this morning and your correct in that it does not work. I just pushed out a fix.
Image
I've sworn an oath of solitude until the pestilence is purged from the lands.

User avatar
MMattyK
Captain
Posts: 434
Joined: Wed Dec 13, 2006 7:05 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Assign Aircraft Tab Missing

Post by MMattyK » Wed Nov 06, 2019 6:21 pm

Thankyou Joe O:)
Image

VegasTim
Flight Attendant
Posts: 109
Joined: Fri Mar 25, 2011 9:29 pm
Location: KLAS

Re: Assign Aircraft Tab Missing

Post by VegasTim » Wed Nov 06, 2019 6:47 pm

Still not seeing it, FYI And I restarted my computer to clear cache. I'm on Edge Browser if that makes any diff.
Image

VegasTim
Flight Attendant
Posts: 109
Joined: Fri Mar 25, 2011 9:29 pm
Location: KLAS

Re: Assign Aircraft Tab Missing

Post by VegasTim » Wed Nov 06, 2019 7:05 pm

Ohhh DUH I was changing around rank permissions to see if that had anything to do with it and left one of them off after Joe's fix. All is well now. :roll:
Image

Post Reply