Cannot Load Main Website

Please report Bugs and Problems here
MHiles
Ticket Agent
Posts: 19
Joined: Sat Aug 22, 2009 10:39 am
Location: Portsmouth, UK
Contact:

Cannot Load Main Website

Post by MHiles » Sun Jun 12, 2011 12:53 pm

Hi

For the past 2 or 3 days I have been unable to access the FSAirlines main website. The page just simply does not load. I asked a friend if he was able to access the page from his computer. He was not able to.

Is there a proplem with the main fsairlines website?

Thank you.
Michael Hiles


Image

magoo043
Ticket Agent
Posts: 58
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:58 pm
Location: Quebec City, Quebec, Canada

Re: Cannot Load Main Website

Post by magoo043 » Sun Jun 12, 2011 2:35 pm

Strange, me i have not problem to go on FSAirlines main site
Image
Master Corporal Michel Cloutier
Canadian Army
CMTC CFB Wainwright

MHiles
Ticket Agent
Posts: 19
Joined: Sat Aug 22, 2009 10:39 am
Location: Portsmouth, UK
Contact:

Re: Cannot Load Main Website

Post by MHiles » Sun Jun 12, 2011 2:44 pm

Hmmm, I can't access the main FSAirlines page from my iPhone as well as my Laptop dongle (both using different service providers). How odd. :(
Michael Hiles


Image

MHiles
Ticket Agent
Posts: 19
Joined: Sat Aug 22, 2009 10:39 am
Location: Portsmouth, UK
Contact:

Re: Cannot Load Main Website

Post by MHiles » Sun Jun 12, 2011 2:50 pm

Just managed to access the main webpage on my iPhone but it's incredibly slow. Still can't access it on my labtop. :(
Michael Hiles


Image

User avatar
CAPFlyer
Chief Pilot
Posts: 3045
Joined: Mon Nov 07, 2005 2:49 am
Location: Lancaster, Texas, USA
Contact:

Re: Cannot Load Main Website

Post by CAPFlyer » Sun Jun 12, 2011 3:00 pm

I've been getting to www.fsairlines.net just fine. Never had any slowdowns. There is a 1-2 hour period every day (about 7am Eastern) when maintenance is performed on the server, but beyond that, it's never been slow to load or operate. I believe that the problem is more with where you are accessing the site from than the site itself.
Image

alasizon
FSAirlines DB and Wiki Admin
Posts: 865
Joined: Tue Apr 08, 2008 2:08 am
Location: PHX

Re: Cannot Load Main Website

Post by alasizon » Mon Jun 13, 2011 1:59 am

Michael,

While it shouldn't effect anything, it might be that your cache has information from the old FSA layout that could be slowing it down. Though it does seem more like an internet connection issue rather than a FSA site issue.
Matt-FSAirlines DB Admin
Image

MHiles
Ticket Agent
Posts: 19
Joined: Sat Aug 22, 2009 10:39 am
Location: Portsmouth, UK
Contact:

Re: Cannot Load Main Website

Post by MHiles » Tue Jun 14, 2011 4:00 pm

Hi

I emptied my internet cache and cookies yet still cannot access the main FSAirlines website. The loading of the page just freezes before it loads and so I just get a blank page. I am not having any problems loading any other site I have tried.

Could I ask; is anybody else in the UK having problems accessing the main FSAirlines site?

Thank you.
Michael Hiles


Image

User avatar
CAPFlyer
Chief Pilot
Posts: 3045
Joined: Mon Nov 07, 2005 2:49 am
Location: Lancaster, Texas, USA
Contact:

Re: Cannot Load Main Website

Post by CAPFlyer » Tue Jun 14, 2011 9:26 pm

The only thing I can think of is it's something localized to wherever you and your friend are attempting to access from. Please also check that all of your software is up-to-date. If you're using old and out-of-date software, it can and will cause problems while browsing the internet.
Image

User avatar
Stan
Chief Pilot
Posts: 650
Joined: Thu Nov 09, 2006 11:57 pm
Location: Manchester.UK

Re: Cannot Load Main Website

Post by Stan » Wed Jun 15, 2011 3:27 pm

I am in the UK and am not having any problems connecting.
Yours Stan
Image

MHiles
Ticket Agent
Posts: 19
Joined: Sat Aug 22, 2009 10:39 am
Location: Portsmouth, UK
Contact:

Re: Cannot Load Main Website

Post by MHiles » Wed Jun 15, 2011 6:12 pm

Hi CapFlyer

If my friend and I were in the same locality then I'd think you were right, but I am in Plymouth (south-west England) and my friend is in Belfast (Northern Ireland). It's been a week now and still neither I or my friend can access the FlyNET site :(

Hi Stan.

Thanks for the reply. I guess it's not a UK problem then. Most strange. :(
Michael Hiles


Image

User avatar
Stan
Chief Pilot
Posts: 650
Joined: Thu Nov 09, 2006 11:57 pm
Location: Manchester.UK

Re: Cannot Load Main Website

Post by Stan » Wed Jun 15, 2011 11:02 pm

I dont know much about computers,but have you tried connecting by putting FSAirlines in your browser to see if you can connect any better that way.If you can you could then update your bookmark to the site.
Yours Stan
Image

User avatar
CAPFlyer
Chief Pilot
Posts: 3045
Joined: Mon Nov 07, 2005 2:49 am
Location: Lancaster, Texas, USA
Contact:

Re: Cannot Load Main Website

Post by CAPFlyer » Thu Jun 16, 2011 2:30 am

MHiles wrote:Hi CapFlyer

If my friend and I were in the same locality then I'd think you were right, but I am in Plymouth (south-west England) and my friend is in Belfast (Northern Ireland). It's been a week now and still neither I or my friend can access the FlyNET site :(

Hi Stan.

Thanks for the reply. I guess it's not a UK problem then. Most strange. :(
My statement made no assumption of you being in the same location. It can also be who you're accessing through. Do you both have the same internet provider or access method (i.e. wireless, cell, wired, via router, etc).
Image

MHiles
Ticket Agent
Posts: 19
Joined: Sat Aug 22, 2009 10:39 am
Location: Portsmouth, UK
Contact:

Re: Cannot Load Main Website

Post by MHiles » Sat Jun 18, 2011 9:53 am

No, we are both using completely different service providers. This has only started happening over the past week. Before that I was able to get in with no proplems. Oh well, guess I'll have to look for another VA service. Can anybody suggest one? Thanks. :)
Michael Hiles


Image

alasizon
FSAirlines DB and Wiki Admin
Posts: 865
Joined: Tue Apr 08, 2008 2:08 am
Location: PHX

Re: Cannot Load Main Website

Post by alasizon » Sat Jun 18, 2011 3:46 pm

Michael,

Have you changed anything recently on any of your systems, such as a new firewall, that could now be blocking FSAirlines.net since in the past week, I don't know of any changes that have been made to the site?
Matt-FSAirlines DB Admin
Image

alemaobaiano
Captain
Posts: 214
Joined: Thu Feb 01, 2007 11:32 am
Location: Sao Paulo, Brasil

Re: Cannot Load Main Website

Post by alemaobaiano » Sat Jun 18, 2011 9:54 pm

Hi Michael

Looks like you're not the only one with problems, so don't leave us just yet.

http://www.fsairlines.net/forum/viewtop ... =86&t=8422

Perhaps the details given in that post will help.

TTFN
Image

Post Reply