Touchdown speed = n.a.

Please report Bugs and Problems here
Post Reply
Goldenwing2k
Ticket Agent
Posts: 2
Joined: Thu Aug 19, 2021 2:26 pm

Touchdown speed = n.a.

Post by Goldenwing2k » Fri Oct 22, 2021 11:17 pm

Hi! Not sure if it's a bug or not but I have this issue:
Today I made flight on A321 (model from ToLiss) and got "touchdown speed = n.a." in flight report. The landing was absolutly normal, my Lua script calculate it as 121 ft/m, so it wasn't "runway kiss" or hard hit.
Actually my usual plane for last few months was B738 and I never had such things. Few months ago I did flights on A321 model and there it was ok.
Does it's could be some kind of error in interaction between XP and Client or anything else? Sure, I'll try this model once more.

Best regards,
Sergio
Image

User avatar
Cat
Chief Pilot
Posts: 672
Joined: Wed Jan 06, 2016 5:56 am

Re: Touchdown speed = n.a.

Post by Cat » Sat Oct 23, 2021 2:32 pm

Happens from time to time - I've had it happen in FSX and FSX-Steam too. Seems more prevelant in the newer sims so it's probably a "burp" whereby the Client isn't quite sure or thinks it got a positive rate of climb and thus says "no call" with NA.
Image

Goldenwing2k
Ticket Agent
Posts: 2
Joined: Thu Aug 19, 2021 2:26 pm

Re: Touchdown speed = n.a.

Post by Goldenwing2k » Sun Oct 24, 2021 4:06 pm

Well, maybe. Will try today again.
It's XP11.55, so it's not so fresh sim :)

UPD: works fine this time. So, maybe it's just floating "something" :)
Image

Post Reply