Problem with aicraft... searching F100

Please report Bugs and Problems here

Moderator: FSAirlines Staff

Locked
Emiliano Chialvo

Problem with aicraft... searching F100

Post by Emiliano Chialvo » Mon Mar 03, 2008 4:51 pm

Hello People!
My name is Emiliano. I'm from Uruguay.
I have this problem.
A friend my created a VA. is Uair www.uruguayvirtual.org.
We have only 2 Fokker 100 as aicraft.
But... i search in the list to buy and i dont find that aicraft. I order but... I dont know how much time i need wait to have that aicraft, and I need 2 fokker 100 to start the operation.
Can somebody tell me?
thanks!!!!!!
best wishes!
Emiliano

User avatar
joefremont
FSAirlines Developer
Posts: 2321
Joined: Tue May 16, 2006 5:46 am
Location: KSFO

Post by joefremont » Mon Mar 03, 2008 6:08 pm

Go take a look at the "The traders list". at least right now there are a many F100's available.
Image

Emiliano Chialvo

Post by Emiliano Chialvo » Mon Mar 03, 2008 6:14 pm

yes but, here is the other problem.
say that I don't have enouht money... we only fly with F100...
how can i do?

User avatar
Stan
Chief Pilot
Posts: 650
Joined: Thu Nov 09, 2006 11:57 pm
Location: Manchester.UK

Post by Stan » Mon Mar 03, 2008 6:42 pm

You could lease two off Manchester International Airways.
Yours Stan
Image

Emiliano Chialvo

Post by Emiliano Chialvo » Mon Mar 03, 2008 6:51 pm

THANKKKKK YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D

Locked