Cant change aircraft number

Please report Bugs and Problems here

Moderator: FSAirlines Staff

Locked
Miikoyan
Chief Pilot
Posts: 831
Joined: Mon Feb 12, 2007 5:33 am
Location: Canada
Contact:

Cant change aircraft number

Post by Miikoyan » Mon Feb 25, 2008 4:25 am

Hello,
I cant change the aircraft tail number when I am editing a flight.
GoUS Executive Chairman
World Alliance Board of Directors
Image
Image

Cold Bay
Ticket Agent
Posts: 8
Joined: Tue Nov 13, 2007 1:34 am
Location: Cold Bay, AK
Contact:

Post by Cold Bay » Mon Feb 25, 2008 5:39 am

Is it an aircraft owned by you or is it a lease. You can't change reg # on leased aircraft.
Come join us today at http://www.northlandair.org
Image

Miikoyan
Chief Pilot
Posts: 831
Joined: Mon Feb 12, 2007 5:33 am
Location: Canada
Contact:

Post by Miikoyan » Mon Feb 25, 2008 5:51 am

...I own it...

And no, I am not talking about changing tail number on an aircraft; I am talking about changing the assigned aircraft (which is the tail number).

I CAN change the aircraf type but not the tail number for a route.
GoUS Executive Chairman
World Alliance Board of Directors
Image
Image

User avatar
Stan
Chief Pilot
Posts: 650
Joined: Thu Nov 09, 2006 11:57 pm
Location: Manchester.UK

Post by Stan » Mon Feb 25, 2008 11:14 am

Once you assign an aircraft the only way to change it is to recompile the flightplan.I read this somewhere else.
Yours Stan
Image

Locked