Pilot information in Forum

Please report Bugs and Problems here

Moderator: FSAirlines Staff

Locked
User avatar
MMattyK
Captain
Posts: 434
Joined: Wed Dec 13, 2006 7:05 am
Location: United Kingdom
Contact:

Pilot information in Forum

Post by MMattyK » Sat Jan 19, 2008 7:34 pm

This was odd :?
I have just entered a message in our arline forum, and found that my rank had been changed from senior captain to second flight officer, and my signature had also changed, yet I'm showing what I the correct information in the main game, apart from the system had changed my VA ID number. Changing it back to my preference seemed to have no effect.
The signature in the forum seems to have gone back to the old server as you can see, yet my signature in the current game is correct.
Any ideas as to the cause and if it can be rectified?
Image

Miikoyan
Chief Pilot
Posts: 831
Joined: Mon Feb 12, 2007 5:33 am
Location: Canada
Contact:

Post by Miikoyan » Sat Jan 19, 2008 8:04 pm

I dont see any problems right now..you are still a senior captain.
GoUS Executive Chairman
World Alliance Board of Directors
Image
Image

User avatar
MMattyK
Captain
Posts: 434
Joined: Wed Dec 13, 2006 7:05 am
Location: United Kingdom
Contact:

That's Bizarre!

Post by MMattyK » Sat Jan 19, 2008 8:25 pm

How Bizarre :?

It appears that evertyhing has returned to normal... maybe reyturning the VA ID took time to take effect or something, but it was certainly as described in the initial post earlier :?:
Image

User avatar
SnakeBite
Ticket Agent
Posts: 47
Joined: Thu Nov 23, 2006 9:02 pm

Post by SnakeBite » Mon Jan 21, 2008 12:52 am

have you changed the link according to the new server address?
probably the old server was fired up somehow, and it didnt direct to the new one. Maybe not .. not sure
Image

User avatar
MMattyK
Captain
Posts: 434
Joined: Wed Dec 13, 2006 7:05 am
Location: United Kingdom
Contact:

Possible Cause...

Post by MMattyK » Tue Jan 22, 2008 9:09 pm

I discovered that someone else in our airline changed my VA ID which may have been the root cause of the originally reported problem, but IF this was the case, then there may be problems ahead with VA ID renumbering...
Image

User avatar
joefremont
FSAirlines Developer
Posts: 2591
Joined: Tue May 16, 2006 5:46 am
Location: KSFO

Post by joefremont » Wed Jan 23, 2008 1:45 am

Knowing the code the way I do, va renumbering is impossible.
Image
I've sworn an oath of solitude until the pestilence is purged from the lands.

User avatar
MMattyK
Captain
Posts: 434
Joined: Wed Dec 13, 2006 7:05 am
Location: United Kingdom
Contact:

Explanation

Post by MMattyK » Wed Jan 23, 2008 8:42 am

Hiya Joe,
Mabe I didn't explain properly, it was my VA pilot ID within the airline that changed from BJA109 to BJA103, which appeared to cause the initial reported issue. Returning my pilot ID to BJA109 seemed to cure the issue :)
Image

Locked