Add route

General AVIATION RELATED chatter

Moderator: FSAirlines Staff

Post Reply
marci1229
Rampie
Posts: 1
Joined: Sun Sep 30, 2018 1:53 pm

Add route

Post by marci1229 » Thu Nov 01, 2018 9:43 pm

Dear Members,

I would like to know, as a Flight Director how can I add routes to Airports? If it is posibble as a Flight Director.

Thanks!

Regards,

Cat
Flight Attendant
Posts: 107
Joined: Wed Jan 06, 2016 5:56 am

Re: Add route

Post by Cat » Thu Nov 01, 2018 11:33 pm

Your airline owner would have to give you permissions when he/she set up the rank ....
Image

User avatar
joefremont
FSAirlines Developer
Posts: 1845
Joined: Tue May 16, 2006 5:46 am
Location: KSFO

Re: Add route

Post by joefremont » Fri Nov 02, 2018 12:48 am

They would have to give you the 'Manage Flights' permission in your rank.
Image

Cat
Flight Attendant
Posts: 107
Joined: Wed Jan 06, 2016 5:56 am

Re: Add route

Post by Cat » Sat Nov 03, 2018 8:52 pm

Speaking of flight routes, what does the flight limit do? Will it prevent duplicate flight routes if set to 1 or will it simply delete the route after 1 flight? Curious I have never used it, always set at "no limit"
Image

User avatar
joefremont
FSAirlines Developer
Posts: 1845
Joined: Tue May 16, 2006 5:46 am
Location: KSFO

Re: Add route

Post by joefremont » Sat Nov 03, 2018 8:58 pm

Cat wrote:
Sat Nov 03, 2018 8:52 pm
Speaking of flight routes, what does the flight limit do? Will it prevent duplicate flight routes if set to 1 or will it simply delete the route after 1 flight? Curious I have never used it, always set at "no limit"
Basically it limits the number of times the route can be used before its automatically deleted. Say you want to move 4 aircraft from one city to another, Set the limit flights to 4 and after the fourth one is flown we delete the route (on each flight the number is reduced by one).
Image

Cat
Flight Attendant
Posts: 107
Joined: Wed Jan 06, 2016 5:56 am

Re: Add route

Post by Cat » Sat Nov 03, 2018 9:12 pm

Oh cool thanks
Image

Post Reply