Captain Sim 777-200LR

General discussions related to our Virtual Airlines

Moderator: FSAirlines Staff

Post Reply
VegasTim
Flight Attendant
Posts: 106
Joined: Fri Mar 25, 2011 9:29 pm
Location: KLAS

Captain Sim 777-200LR

Post by VegasTim » Sun Dec 02, 2012 2:50 am

Does anyone know if the new Captain Sim 777-200LR works OK with FSAirlines? I'd hate to buy one at v$255 million and find out it doesn't work. Captain Sim currently is in "beta" release stage (0.9) with this airplane.
Image

VegasTim
Flight Attendant
Posts: 106
Joined: Fri Mar 25, 2011 9:29 pm
Location: KLAS

Re: Captain Sim 777-200LR

Post by VegasTim » Tue Dec 04, 2012 11:15 pm

Looking into the aircraft.cfg file, there are no load stations other than the 2 pilots, so right now it is an empty airplane.
Image

Post Reply