Question of Fleets

General discussions related to our Virtual Airlines

Moderator: FSAirlines Staff

Post Reply
cscostas
Rampie
Posts: 1
Joined: Fri Mar 01, 2019 5:05 pm

Question of Fleets

Post by cscostas » Mon Mar 04, 2019 10:06 am

Hi all,

Maybe a stupid question, but do I need to "own" an airplane in X-Plane in order to fly it from my Fleets? For e.g. I have in my Fleet an DHC-8Q-400 but I do not own one in x-plane. Can I fly it using a different type of airplane in x-plane, for example the Saab 340A?

Thank you.

User avatar
joefremont
FSAirlines Developer
Posts: 2229
Joined: Tue May 16, 2006 5:46 am
Location: KSFO

Re: Question of Fleets

Post by joefremont » Mon Mar 04, 2019 10:40 pm

In this case the size difference between a 340 and a DHC8 is too great to use them interchangeably. If you get aircraft that are two different in size or performance your not going to get accurate results. If you want to fly the Saab, have your VA CEO buy a few.
Image

Post Reply